Informatica opleidingen

Ons dagelijks leven zonder computer? Het is bijna ondenkbaar! Toch is niet iedereen al even behendig met sommige informatica toepassingen. Thuis of op het werk, een goede informatica kennis is gewoon onontbeerlijk. Grijp daarom je kans en volg één van de informatica opleidingen aan CVO Handelsschool Aalst.

Basis IT opleidingen

Is je computerkennis beperkt? Kom informatica studeren aan CVO Handelsschool Aalst en laat je begeleiden bij je eerste stappen. Leer hoe je de basishandelingen op de computer uitvoert via een cursus 'Aan de slag met de computer'. Indien je ook je computer zelf beter wil leren kennen, kan dit prima via de cursus computer-EHBO. Verdere uitdieping is mogelijk met de vervolgcursus computer-THBO (Tweede Hulp Bij Ongevallen).

Informatica studeren: Microsoft Office

Heb je al een basiskennis van het tekstverwerkingsprogramma Word, maar worstel je nog met het Microsoft Office programma Excel? Geen probleem. CVO Handelsschool Aalst biedt verschillende informatica opleidingen aangepast aan jouw niveau. Voor elk Microsoft Office programma zijn er aparte cursussen beschikbaar: cursus Tekstverwerking met Word en Publisher of cursus Rekenblad met Excel.

Moet je voor je werk of je vrije tijd soms een eenvoudige presentatie maken en modder je maar wat aan? Met onze cursus presenteren in Powerpoint word je vlug een kei in deze materie! Wil je graag moderne presentaties maken met multimediale hulpmiddelen en deze op een vlotte manier brengen? Volg dan zeker de cursus geavanceerd presenteren. Heb je dit volledig onder knie? Dan kan je je nog vervolmaken via de cursus Multimedia - videobewerking.

Andere informatica opleidingen

Geraak je regelmatig de weg kwijt op het internet? Of weet je niet goed wat je allemaal kan doen op het wereldwijde web? Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus verkennen internet en sociale media.

Zin in een cursus fotobewerking? Bekijk onze cursus Photoshop. Wil je graag zelf een website creëren voor je zaak of gewoon privé? Volg dan zeker de cursus WordPress en Joomla.

Maak je graag kennis met de programma's Photoshop, Indesign en Illustrator? Kies dan voor de cursus Start to create, als het ware een waaier van creatieve software. Heb je al een goede kennis van Photoshop, maar wil je een uitdieping van Indesign? Dan raden we onze cursus Indesign met een beetje Photoshop aan. Creëer je liever zelf beelden, geluiden en video's? Dan is onze cursus Creatief met beeld en geluid een must!.

We bieden trouwens ook een cursus Start to program (met Visual Basic) aan.

Heb je een iPad/iPhone of een Android tablet/smartphone en ken je de talloze mogelijkheden van deze blinkende schijf nog niet? Volg dan onze cursus Android tablet of cursus iPad. Voor beide cursussen worden er ook groepen voor gevorderden ingericht.

Wanneer je graag zelf een app zou ontwikkelen, kan je de cursus Een eenvoudige app bouwen volgen en zo je eigen handige tool gebruiken!

Voor elke IT opleiding is het mogelijk om te betalen met opleidingscheques. Informatica studeren aan CVO Handelsschool Aalst hoeft dus helemaal niet duur te zijn.