Samen vooruit!

Wij staan u bij met raad en daad, op een professionele manier, tot u uw vooropgestelde doelstellingen hebt bereikt.Samen vooruit!

Volwassenenonderwijs CVO Handelsschool Aalst


Eddie the Eagle opent het cursusjaar 2014-2015

Voor de opening van het cursusjaar heeft ons centrum de legendarische oud-schansspringer Eddie The Eagle kunnen strikken.

Wellicht doen zijn sportieve resultaten op de Olympische Winterspelen van 1988 in het Canadese Calgary geen belletje rinkelen, want hij is de slechtste schansspringer die ooit actief was op de Spelen. Hij was een kleine tien kilogram te zwaar en bovendien had hij hoogtevrees. Geen ideale combinatie voor deze sport.

Maar zijn persoonlijkheid en gebrek aan succes maakten hem immens populair. Hoe slechter hij het deed, hoe meer hij werd bejubeld.

Het verhaal van Eddie Edwards is er een van durf en doorzettingsvermogen en de ultieme belichaming van de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen.

Meer info volgt later.


Inschrijvingen 2014-2015

Talen - Informatica - Graduaat

Voor inschrijvingen kan je bij ons opnieuw terecht vanaf donderdag 14 augustus 2014 en dit van maandag tot en met donderdag van 16u30 tot 21u.

Vraag nu reeds jouw opleidingscheques aan.

Lees meer


De lessen starten opnieuw vanaf maandag 1 september 2014

Taalopleidingen starten in week van 1 september 2014 en eindigen in de week van 15 juni 2015. Er zijn echter een aantal talen die later starten, namelijk in de week van 22 september 2014. Ook die cursussen eindigen in de week van 15 juni 2015. De talen die in contractonderwijs worden gegeven starten in de week van 22 september 2014 en eindigen in februari 2015. Voor die talen die later starten, vind je de exacte data bij de uurroosters.

Informaticacursussen starten in de week van 1 september 2014 en eindigen in de week van 19 januari 2015. De nieuwe modules starten in de week van 26 januari 2015 en eindigen in de week van 15 juni 2015. De exacte data per cursus vind je eveneens bij de uurroosters.

Graduaatsopleidingen starten in de week van 1 september 2014. De begin- en einddata van de diverse vakken vind je in de uurroosters van de verschillende lesplaatsen.


Vlaamse regering keurt programmaties van ons centrum goed!


Infomomenten HBO Boekhouden en Meertalig Secretariaat

Het aanbod 2014-2015 van de graduaatsopleidingen vind je hier.

We plannen een aantal infosessies waarop je bij ons terecht kan voor meer informatie en specifieke vragen omtrent deze opleidingen.

Interesse?

Lees meer


Startschot Portugese Vereniging CVO Handelsschool Aalst!

Dinsdag 27 mei 2014 gaven we het startschot van onze nieuwe Portugese vereniging.

Lees meer


De vakgroep Engels bezocht 'In Flanders Fields'

De vakgroep Engels bezocht op zaterdag 30 november 2013 het mooie Ieper. Er werd een bezoek gebracht aan het vernieuwde 'In Flanders Fields' museum.

Nadien loodste een stadsgids de deelnemers rond in de stad met als rode draad de Eerste Wereldoorlog.

Om 20u. werd de Last Post bijgewoond en een rouwkrans van ons centrum neergelegd. Dit als symbool van het belang dat ons centrum hecht aan het blijvend herinneren van de opoffering van velen voor de vrijheid die wij nu genieten.

In Flanders Fields

Lees meer


Kim Phuc opende plechtig ons nieuwe cursusjaar!


Vanaf 1 april 2013 nieuwe regeling inzake afgifte geldige afwezigheidsattesten

Vanaf 1 april 2013 moet je alle attesten die jouw afwezigheid in de les wettigen binnen de 14 dagen na de start van de afwezigheid op het secretariaat van ons centrum afgeven tegen ontvangstbewijs. Dit is een gevolg van de invoering van een nieuw opvolgingssysteem van de aanwezigheden door het departement Onderwijs.