Samen vooruit!

Wij staan u bij met raad en daad, op een professionele manier, tot u uw vooropgestelde doelstellingen hebt bereikt.Samen vooruit!

Volwassenenonderwijs - CVO Handelsschool Aalst


Verkiezingen nieuwe schoolraad

Vanaf 1 april 2015 moet een nieuwe schoolraad worden geïnstalleerd. De verkiezingen hiervoor worden georganiseerd van 1 tot en met 12 december 2014.

We doen dan ook een warme oproep aan al onze cursisten om zich voor deze nobele taak kandidaat te stellen.

Hieronder vind je:

- de oproepingsbrief met alle relevante uitleg en timing van indienen;

- het formulier voor kandidaatstelling.


Exclusief voor lezend Vlaanderen: ontmoeting met Arne Dahl op donderdag 2 oktober in het Belfort in Aalst

Exclusief voor lezend Vlaanderen: ontmoeting met Arne Dahl op donderdag 2 oktober in het Belfort in Aalst

De Zweedse misdaadauteur Arne Dahl bracht een exclusief bezoek aan ons land. Hij kwam ons zijn nieuwste boek “Woede” voorstellen, het tweede deel van de nieuwe Opcop-thrillerreeks.

In een onderhoudend gesprek met John Vervoort, literair recensent van De Standaard en Het Nieuwsblad, kwamen we meer te weten over leven en werk van deze interessante man.

Nadien was er tijd voor een babbel en een fotomoment met de auteur.

 

 

(foto: Sara Arnald)


Jaarkalenders 2014-2015

Raadpleeg nu de nieuwe jaarkalenders voor 2014-2015.

Lees meer


Eddie the Eagle opende het cursusjaar 2014-2015 op dinsdag 2 september 2014

Eddie 'The Eagle' Edwards heeft onder grote persbelangstelling ons cursusjaar 2014-2015 officieel geopend.

Eddie The Eagle

De sympathieke Britse oud-schansspringer heeft onze cursisten en genodigden getrakteerd op een boeiend relaas van zijn leven. Op zijn eigen ontwapenende manier motiveerde hij alle aanwezigen om hun dromen na te jagen, net zoals hij dat gedaan heeft.

Voor een sfeerverslag van deze memorabele avond door de regionale zender TV-Oost, kan je hieronder klikken:

http://www.tvoost.be/nl/2014-09-03/eddy-the-eagle-opent-schooljaar-in-aalst/

 


Elektronisch inschrijven en elektronisch leerplatform

Elektronisch inschrijven kan je via dit formulier. Het ingevulde document mail je naar kristel.ardyns@g-o.be en de betaling regel je via overschrijving. Kristel schrijft je in zodra wij de betaling zien verschijnen en het enige dat je dan nog moet doen, is de inschrijvingsfiche even komen tekenen voor de eerste les.

Na inschrijving kan je je als cursist registreren op ons elektronisch leerplatform via 'Aanmelden' in de rechterkolom op deze website. Je registreert je eerst als nieuwe cursist en duid de door jou gekozen opleiding aan. Je kan ook al jouw paswoord wijzigen in 'Mijn profiel'. De betrokken leerkracht zal jou toevoegen aan de klaslijst en vanaf dan kan je het platform gebruiken.

Veel succes in de opleiding!


Inschrijvingen 2014-2015

Talen - Informatica - Graduaat

Voor inschrijvingen kan je bij ons opnieuw terecht vanaf donderdag 14 augustus 2014 en dit van maandag tot en met donderdag van 16u30 tot 21u.

Vraag nu reeds jouw opleidingscheques aan.

Lees meer


De lessen starten opnieuw vanaf maandag 1 september 2014

Taalopleidingen starten in week van 1 september 2014 en eindigen in de week van 15 juni 2015. Er zijn echter een aantal talen die later starten, namelijk in de week van 22 september 2014. Ook die cursussen eindigen in de week van 15 juni 2015. De talen die in contractonderwijs worden gegeven starten in de week van 22 september 2014 en eindigen in februari 2015. Voor die talen die later starten, vind je de exacte data bij de uurroosters.

Informaticacursussen starten in de week van 1 september 2014 en eindigen in de week van 19 januari 2015. De nieuwe modules starten in de week van 26 januari 2015 en eindigen in de week van 15 juni 2015. De exacte data per cursus vind je eveneens bij de uurroosters.

Graduaatsopleidingen starten in de week van 1 september 2014. De begin- en einddata van de diverse vakken vind je in de uurroosters van de verschillende lesplaatsen.


Vlaamse regering keurt programmaties van ons centrum goed!


Startschot Portugese Vereniging CVO Handelsschool Aalst!

Dinsdag 27 mei 2014 gaven we het startschot van onze nieuwe Portugese vereniging.

Lees meer


De vakgroep Engels bezocht 'In Flanders Fields'

De vakgroep Engels bezocht op zaterdag 30 november 2013 het mooie Ieper. Er werd een bezoek gebracht aan het vernieuwde 'In Flanders Fields' museum.

Nadien loodste een stadsgids de deelnemers rond in de stad met als rode draad de Eerste Wereldoorlog.

Om 20u. werd de Last Post bijgewoond en een rouwkrans van ons centrum neergelegd. Dit als symbool van het belang dat ons centrum hecht aan het blijvend herinneren van de opoffering van velen voor de vrijheid die wij nu genieten.

In Flanders Fields

Lees meer


Kim Phuc opende plechtig ons nieuwe cursusjaar!


Vanaf 1 april 2013 nieuwe regeling inzake afgifte geldige afwezigheidsattesten

Vanaf 1 april 2013 moet je alle attesten die jouw afwezigheid in de les wettigen binnen de 14 dagen na de start van de afwezigheid op het secretariaat van ons centrum afgeven tegen ontvangstbewijs. Dit is een gevolg van de invoering van een nieuw opvolgingssysteem van de aanwezigheden door het departement Onderwijs.

Volwassenenonderwijs

CVO Handelsschool Aalst is een centrum voor volwassenenonderwijs. Volwassenenonderwijs wordt vaak omschreven als avondonderwijs. 

Bekijk zeker en vast de info pagina voor volwassenenonderwijs voor alle informatie die u nodig zou hebben.