Cursus Noors

Locaties: CVO Handelsschool Aalst

Cursus Noors Aalst - cursusjaar 2017-2018

niveau 

dag 

lesmoment 

IG

VG

HB

totaal 

1e jaar (**)

woensdag

18.15-21.25

€ 200

€ 15

€ 0

€ 215

2e jaar (**)

dag 

18.15-21.25

€ 200

€ 15

€ 0

€ 215

(**) trajectduur cursus Noors 1: 4/10/2017 tot en met 21/02/2018

(**) trajectduur cursus Noors 2: 


Deze cursus kan je niet met opleidingscheques betalen, maar komt wel in aanmerking voor een tussenkomst via KMO-portefeuille.


IG = inschrijvingsgeld, VG = verbruiksgoederen, HB = handboek

Sinds de ontdekking van aardolie in het gebied Ekofisk in 1969 zijn de aardolie en de aardgasindustrieën essentieel voor de economie in Noorwegen. Deze tak zorgt voor werkgelegenheid en welvaart in het land. Noorwegen wordt door de VN trouwens beschouwd als het meest ontwikkelde land.

De mooie Noorse fjorden en de middernachtzon van het verre noorden trekken vele toeristen aan. Ook cruises langs deze fjorden zijn enorm populair geworden.

Noors is een Noord-Germaanse of Scandinavische taal met ongeveer 4,5 miljoen sprekers. Het is een officiële taal in Noorwegen.

Het centrum voor volwassenenonderwijs Handelsschool Aalst biedt daarom dan ook de cursus Noors aan.

Geïnteresseerd? Schrijf je snel in.

NIEUW --> Noors via Google hangout

Ons cenrum ontwikkelde een pakket Noors via Google hangout. Via Google hangout creëren we een klassituatie vanop afstand. Je kan deelnemen aan de les vanuit gelijk welke plaats op de wereld. Google hangout is een tool die gratis ter beschikking wordt gesteld door Google. Je moet enkel beschikken over een PC, tablet of smartphone en een internetaansluiting. Activering van Google+ is wel noodzakelijk om Google hangout te kunnen gebruiken.

Op vaste, afgesproken tijdstippen wordt er ingebeld en kan de les starten. Iedereen kan aan bod komen om te spreken, wat toch heel belangrijk is in het verwervan van een taal. Bovendien kunnen er ook documenten worden uitgewisseld en kunnen taken en testen worden ingediend en verbeterd.

De prijs per deelnemer voor het pakket Noors via Google-hangout is € 370,00 voor 60 uren onderwijs online en dit in rechtstreeks contact met de lesgever en de medecursisten, cursusmateriaal en het toezenden van 5 opdrachten, de correctie en de remediëring door de lesgever.

De cursus start op 1 oktober 2015. Er moeten wel minimum 6 deelnemers zijn ingeschreven. Voor meer informatie mail je naar stany.meskens@g-o.be.

Is deze cursus iets voor jou? Klik dan snel hier!

Ik wil meer info

Locatie: CVO Handelsschool Aalst